Hvem er vi

Det startet jula 2011 med 8 stk 25m lange lysslanger i et tre på 30 m. å i toppen vafr det ei STOR blå stjerne. Trudde ikke tilbakemeldingene skulle bli så store, men det gjorde det å det ga meg gnisten til å fortsette.
Den måneden jeg hadde lys i det kosta meg 3000 kr kun i strøm. var ikke LED i bruk då:):)
Når æg hadde slukket lysene for sesongen begynte folk å glede seg til neste år. ¨blir det det samme då eller¨ var tilbakemeldingene.
Då var det jo for seint å trekke seg, Jeg å mine barn inviterer alle som vil til lysåpning med kaffi på bål, kake å saft. snille nabo susanne lager gløgg å kommer å serverer.

så året etter utvida æ med litt mere lys å nissen kom vinkende fram. Snømannen kom å fram å blei vist den snakkisen den jula:)
i 2013 gikk jeg videre med å rigge opp traktoren å hengeren med lys å pakker , nissen på vei opp stigen. på åpningen då møtte nærmere 100 opp:)
2014 hadde jeg storoppgradering med ny kledning å vinduer å då måtte jo heile huset å pyntes opp. tak å vindu sprosser fikk lys:) Traktoren blei å pyntet igjen. En 6m høg julenisse kom å inn i utstillinga (Europris Evje stiller som vanelig hjelpsomme opp) å var heldig å fikk den av dei.
Jeg stakk å av med 1 premien i Europris sin julelyskonkuranse å fikk et gavekort på 1500 kr som går til mere lys. Har å noen gode å snille venner som bak min rugg he samla sammen litt penger som hjelp til å holde på med dette. Jeg synes dette er kjempegøy selv om det he kosta x antal tusen kroner i lys og utstyr.
He du lyst å sponse litt så kan det gjøres til konto 2901.22.48723 eller vipps 90786527
Årets lysshow/pynting kommer til å toppe fjorårets oppsett.planleggingen he alt vært i gang lenge å det kommer til å bli flere overaskelser:):)

2016 hadde vi 5 års jubileum å så måtte me ha noe heilt nytt igjen av året. Etter mye tenking å planlegging så var prosjektoren innkjøpt å Videoen fra  FROSEN filmen tilpassa huset bestilt så då gleda me oss til å vise den på husveggen, men pga veiene rundt huset så fikk lov av politi og vegvesen til å vise den 2 ganger men då måtte hastigheten settes ned til 50 km/t på RV9. Utrolige snille å hjelpsomme etatene var.

Åpningen og tenningen blei ikke mindre fulgt opp av NRK TV og FvnTV å fikk fantastiske gode tilbakemeldinger. tusen takk til dere alle 900-1000 som møtte opp. 60 kg grøt blei delt ut å heile hagen var full av folk.

6 desember 2016 inviterte me barn fra barneavdelingen på sykehuset opp for å få ein egen fremføring av frost filmen på veggen samt grøt å spise. Nissen kom å på besøk å hadde med gaver til barna. me håper den kvelden var nok til at desse barna fekk hvertfall 2 timer å tenke på noe annet. Vi fra julekrysset kosa oss masse den kvelden.

30 November har vi satt sammen noe nytt. VEL MØTT ALLE SAMMEN:)

Masse hilsen

Kjell Rune og Ruth